Sex must go on!

5 minutit lugemist
Elu tahab elamist, sugu tahab tegemist, „Maaja” tahab lugemist!

NB! Seoses riikliku koroonaparanoiaga võib ajakirja „Maaja” ostmisel tõsiseid probleeme tekkida, sest mõnes kaubandukeskuses olid ka R-kioskid suletud. Küll on ajakiri aga jätkuvalt müügil bensiinitanklates ja Prisma ja Selveri ajakirjandusletis.
Rimist pole mõtet „Maajat” otsida, sest see ülivaga jumalakartlik kaubanduskett meie ajakirja müügile ei võta. Sellises olukorras on palju mõttekam ja mugavam ajakiri meie kodulehekülje kaudu tellida, tuleb ka odavam!.

* * *

„Alguses ma arvasin, et ma näen und,” räägib suhtekorraldaja Lii (23) Tallinnast. „Tundsin, et keegi surub enda huuled minu omadele. Siis tungis kellegi keel mulle hammaste vahele. Meie keeled kohtusid. See oli mõnus ja siit tõotas tulla midagi enamat. Ei, see ei olnudki uni. Ma olin hotellitoas voodis ja need huuled kuulusid kellelegi konkreetsele mehele. Ainult et kes see mees küll olla võiks… Ei tea, arvesse võis tulla nii mõnigi kolleegidest, kellega me koos seminaril olime. Mõtlesin, et mida teha: kas ajada see kutsumata külaline minema või hakata karjuma. Aga ma ei teinud kumbagi, sest see, mis ta minuga tegi, oli niivõrd hea. Jäin põnevusega ootama, et mis nüüd edasi saab.
Siis hakkas see tundmatu mu rindu silitama, varsti järgnesid kätele ka huuled. Ta imes mu rinnanibusid. See oli jumalik! Tundsin kerget värinat ja soovisin mõttes, et ta jätkaks. Ja ta jätkaski. Ma sain aru, et ta vist ei tahagi muud kui mind hellitada ja mulle keelekat teha. Oi ta tegi seda hästi! Lõpuks jäin ma magama, rahuldatud ja õnnelik. Ja ei saanudki teada, kes mu eest nii hästi hoolitses. Tegelikult kahju, et ei tea…”

Arvi (27): „Ta seisis poolpaljalt minu ees!”
„Vaat see naine lõi mind küll täielikult pahviks! Kena, armas näolapp, ja missugused jalad, missugused rinnad! Ta avas mulle ukse ja seisis poolpaljalt minu ees!” jutustab Arvi (27), kes remondib pesumasinaid. „Ta kandis ülilühikest seelikut ja ülinappi särgikest, mis ei katnud õieti midagi. Ma nägin selgesti tema punnis rinnanibusid. Jessas, missugune eit! Mul hakkas lausa suu vett jooksma. Ja mu väikemees hakkas tasakesi tuksuma. Eks see blondiin teadis väga hästi, mismoodi ta meesterahvale mõjub. Ta märkas muidugi, et ma olin justkui paigale naelutatud. Ta naeratas mulle ja seletas, et katkine pesumasin on keldris. Läksime siis sinna, tema astus puusi hööritades minu ees, mina tema järel.
Ja seal ootas mind uus üllatus. Naine kummardus ja ma nägin, et tal ei olnud selle miniseeliku all mitte midagi. No mida see veel pidi tähendama? Mida muud kui kutset, selge see. See kuum tükk ei puigelnud igatahes sugugi, kui ma ta pesumasinale tõstsin ja seeliku üles tõstsin. Oh ei, vastupidi! Ta ohkas igatsevalt ja ajas jalad laiali. Mis mul muud üle jäi kui teda kostitada sellega, mida ta nii väga ootas. Oh sa pagan, me möllasime seal nagu segased, ikka mitu tundi kohe. See nugis pigistas mind täiesti tühjaks. Lõpuks teatasin firmasse, et töö on valmis. Ega rohkem tõesti ei jaksanud.”

Helmut (28): „Seda plikat ma ei unusta.”
„See juhtus suvel. Oli hämar õhtu ja vihma valas nagu pangest. Sõitsin autoga kodu poole. Äkki vaatan, et keegi naine hääletab teeservas. No sellise ilmaga ei saanud ma teisiti, lihtsalt pidin ta peale võtma. Lootes võibolla muudki,” meenutab Helmut (28), ehitaja. „Tema nimi oli Siiri, ta oli üliõpilane ja tahtis koju sõita. Mis sa sõidu ajal ikka teed kui lobised. Rääkisin ta justkui möödaminnes ära, et läheks õige minu poole. Ta oli nõus. Jõudsime kohale, tüdruk läks kohe vanni. Ja pärast seda läks meil kohe asjaks. Plika oli väga maias, tegi mul püksiluku lahti ja võttis vända välja. Tuli välja, et suhuvõtmises on ta väga osav. Ma ei pidanud kaua vastu ja lasin esimese laadungi talle rindade vahele. Mässasime ja möllasime veel mitu tundi, hommikuni välja. Seda plikat ma ei unusta, ta oli vapustavalt hea. Kahjuks ei ole ma teda rohkem näinud.”

„Aga kas see ikka koroonaviiruse vastu aitab?” – „Aitab küll. Usalda mind, ma olen pulmonoloogiaprofessor!”

Anu (32): „Läksime hotellituppa ja keppisime seal terve öö.”
„Käisime oma firma esindusega Soomes messil. Tegemist oli küllaltki palju, aga ühel õhtul otsustasin võtta hotelli baaris õhtuse napsi. Eks seal messil liikus igasugu põnevaid mehi, kes tegid mulle pidevalt komplimente,” räägib müügiassistendina töötav Anu. „Aga mina ei teinud neist eriti välja ja olin rohkem ametis tööasjadega. Kuid siis seal baaris nägin leti ääres istumas ühte tõmmut meest, kes hakkas mulle jubedalt meeldima. Hakkasime juttu ajama ja selgus, et tegu on itaallasega. Ta oli meeletult vaimukas ja seksikas. Eks seda muljet võimendas ka koosjoodud viski. Igatahes tundsin ma ennast nagu mingi teismeline ja muudkui nihelesin baaripukil. Ma tahtsin tingimata selle uue tuttavaga voodisse minna ja lihtsalt ei saanud teisiti kui pidin seda talle ütlema. Ma aimasin õigesti, et ka temal pole midagi selle vastu.
Läksime hotellituppa ja keppisime seal terve öö. See oli fantastiline. Paulo teadis täpselt, mida teha ja mismoodi mulle naudingut pakkuda. Ta oli super! Ma ei teagi täpselt, mitu korda ma rahulduseni jõudsin. Kusagil neljanda orgasmi juures läks mul lugemine sassi.”

Missugused on ohud juhusuhete puhul?

„MAAJA: Ahvatlusi võib leida igal pool. Aga neile järele andes tuleks säilitada kaine pea. Aidsi ja koroonaviiruse ajastul võib oht varitseda igal pool. Seepärast kordame veel neid õpetlikke sõnu: et hoiduda võimalikest ohtudest, ära ikka iga juhututtavaga kepi!

MAAJA