Tutvuksin ilusa, rinnaka, seksika, kõrgharidusega, autot ja maja omava naisega! Mul endal on hea huumorimeel. Tõsi, vahel jõuab mõni kuuldud nali kohale alles kolme päeva pärast, kuid seda rohkem siis naeran. Haridusega on mul ka kõik korras, olen väga indelikentne. 7. klassi lõpetasin erikoolis 21-aastaselt kiituskirjaga. Olen juba kuuendat aastat töötu, sest töö segab õlle libistamist.
Käin nädalas korra poes. Elan toimetulekutoetusest, toidupangast jagatavast kraamist ja ema pensionist. Vahel teen haleda näo pähe ja siis kukub ka kirikust midagi. Suvel käin parkides taarat korjamas. Mulle meeldib mitte midagi teha, vaikselt õlut libistada, diivanil pikutada ja läbi hallide dressipükste mune sügada.

Kui oled sellise kehaga, sii ära hakka vastama, vaid tule kohe külla!

Vahel teen ka väikemehele käega rõõmu, ainult see sunnik ei taha alati kõvaks minna. Väiksena meeldis ujuda, kui ema mind vannitas. Ta tegi seda minu 15-eluaastani, aga siis hakkas lastekaitse plõksima ja keelas emmel selle vannitamise ära. Pealegi jäi ema vanaks, sel kuul saab 75 ja vanni pole meil juba ammu enam. Mul on pliit ja ahi, tolmuimeja Raketa, külmkapp Snaige, värviteler Footon, raadio Sakta ja pesumasin Riga-17. Vahel teen fotoaparaadiga Smena mõned pildid, sest olen suure ilumeelega ja looduseliselt andekas. Kuuris on mõne roosteplekiga jalgratas Turist, millega sõidan külapoodi.  Alkoholiga on lood nii ja naa. Käin vahel ka anonüümste alkohoolikute grupiravis, nimesid ei tea, aga väga vahva on koos uute nägudega juua. Ega ma eriti midagi ei viitsi teha, kes siis ikka nii väga viitsiks… Ükskord panin mingi asja kokku, mis käis seinale, ema oli rahul. Pesunööri panin ka täna sel aastal esimest korda hoovi üles. Üks heategu päevas. Mulle meeldib lugeda horoskoope ja lemmiseriaal on „Õnne 13”. Olen suur muusikafänn, kuulan Elmari raadiot. Minu lemmiklauljaks on Artur Rinne ja lemmikfilmiks „Lõbusad semud”.
Nii tore oleks, kui suurte tissidega priske piiga köögis askeldaks, pannil tunamullused kartulid säriseksid ja tolmuimeja suriseks. Naisele pakuks omalt poolt pidevat askeldamist kodus, põllulapil ja puude lõhkumisel ja nii kahe-kolme kuu tagant kord ka megahead seksi (suguti on mul keskmisest tunduvalt suurem – oma 11 cm tuleb ära, läbimõõt on korralik – 2,2 cm). Ma ei ärritu suurt millegi peale, ainult kord kuus, kui vool ära läheb ja telekat ei näe ja kui mobiiliga enam välja helistada ei saa, kuna arved jäid maksmata. Vahel ajan purjus peaga mõnda külaparmu kirvega taga, aga seni pole pihta saanud. See selleks.
Naine võiks käia kindlasti tasuval tööl, näiteks olla eduka suurfirma juht, mõne kaubamaja või panga direktor. Oeh, selleks korraks kõik, lähen viskan pikali…
Kirjuta kindlasti, sest sul ei tule minus pettuda. Saada endast ka aktifoto, et saaksin koos emaga sinu sobivuse üle otsustada. Musideni, kallis! Kohtumiseni!

NB! Tunnuspildil olen mina oma lihaselise ülakehaga. Sport mulle meeldib, olen mitmel korral külapoe taga doominos ja turakas võitjaks tulnud. Ka pea mul jagab, olen viimase kolme aasta jooksul juba kaks ristsõna ära lahendanud.

Sinu T. K. Kesk-Eestist