Euroopa alistub vabatahtlikult islamile

1 minutit lugemist

Islamikriitik, egiptuse päritolu politoloog ja raamatute autor Hamed Abdel-Samad, ütleb, et Euroopa annab juba ise alla.

Abdel-Samad saatis 24. mail 2017 oma Facebooki profiilil kõikidele eurooplastele läkituse, kus ta kirjutab, et ta vihkab terroriakte, sest siis hakkavad ajakirjanikud mulle juba varahommikul helistama, et kuulda minu kommentaari juhtunu kohta. Telefon muudkui helises ja helises, aga ma ei võtnud pikka aega toru. Lõpuks ma võtsin vastu ja ainus asi, mis ma neile ütlesin, et „mina see ei olnud“. Kõik, mis mul teile öelda on olnud, seisab juba minu artiklites ja raamatutes.

Hamed Abdel-Samadi raamat „Islami fašism” on avaldatud ka eesti keeles (Johannes Esto Ühing 2016).

Miks ma pean nõustama ja aitama inimesi, kes mind üldse ei kuula? Keegi ei taha välja tulla oma mugavustsoonist.
Moslemid jäävad alati selle juurde, et nende religioonil ei ole terroriaktidega mingit pistmist.
Lääne poliitikud aga kordavad ikka ja jälle oma senist loosungeid kui mantrat: See terroriakt oli rünnak meie vabaduse vastu. Me ei luba terroristidel oma eluviisi määrata. Ise müüte samas relvi Saudi Araabiale.
Aga teate mis, inimesed, terroristid on juba ammu teie eluviise muutnud, Vaadake oma lennujaamu või valitsusasutusi, kus patrullivad hambuni relvastatud sõdurid. Terroristid on hirmu juba miljonitesse eurooplaste südametesse istutanud. Nad on istutanud sinna nii suure hirmu, et te ei julge enam isegi Muhamedi karikatuure avaldada.
Nad mitte ei ründa ainult teie vabadust, vaid kasutavad seda julmalt ära, et vabalt liikuda ja oma ideoloogiat edasi jagada isegi teie koolides. Kui see on teie elustiil, mida te muuta ei taha, olete te lootusetu juhtum! Sel juhul ei ole mul enam aega kommentaarideks.
Euroopa annab ise vabatahtlikult alla. Ma ei võitle enam teie eest. Ma hakkan nüüd ainult enda eest seisma, seisma oma vabaduse eest, et öelda, mida mina öelda tahan, kuidas ma öelda tahan, ja kus ma öelda tahan!