Mis on saanud nõukogudeaegsest Doktorivorstist? Vaid helged mälestused!

0 minutit lugemist

Mida sisaldas kuulus nõukogudeaegne Doktorivorst? 70% sealiha, 25% loomaliha, 3% kanamune, 2% piima. Ei mingeid lõhna- ega maitseaineid, stabilisaatoreid – ei mingit keemiat, ei mingit tärklist, ei mingit jama! Kõik oli naturaalne!

Mis paska sisaldab aga tänapäevane Doktorivorst? Etiketil on lugeda:

Keeduvorst. Koostisosad: sealiha (55%), vesi, veiseliha (10%), seapekk, kanamuna, vadakupulber (sh piim), sool, lihavalk, stabilisaator: E450, tärklis, suhkur, happesuse regulaator: E451, antioksüdant: E316, lõhna- ja maitseained, säilitusaine: E250. Võib sisaldada vähesel määral soja, sellerit ja sinepit. Mittesöödav kest… Unustatud on lisada, et mittesöödav on ka sisu! Nõukogude Doktorivorstis oli liha 85%, nüüdses aga vaid 65%. Head isu ehk ÖÖK!

0

Your Cart